Να στείλετε μήνυμα
Αρχική Σελίδα Νέα

εταιρικά νέα για Πλαστική στίλβωση φορμών φορμών πλαστική

Πιστοποίηση
Κίνα Dongguan Yisen Precision Mould Co.,Ltd. Πιστοποιήσεις
Αναθεωρήσεις πελατών
Η Co. ακρίβειας Yisen Dongguan, ΕΠΕ έχει κάνει μια πολύ καλή εργασία. Ο γενικός διευθυντής Tang της επιχείρησης είναι επαγγελματικός και θα παράσχει πολλές καλές προτάσεις. Έχει κάνει πολλές καλές προτάσεις για τα προϊόντα μας. Η τελικές ποιότητα και η ταχύτητα παράδοσης είναι πολύ υψηλές. είναι καλό

—— OKTATA

Το κοχύλι των προϊόντων της επιχείρησης γίνεται από το κεντρικό γραφείο του Tang, το οποίο είναι πολύ καλό, υψηλής ποιότητας και αποδοτικό, και η υπηρεσία είναι επίσης πολύ καλή. Οποιαδήποτε προβλήματα επικοινωνούν πάντα, και επιθυμώ το κεντρικό γραφείο του Tang καλύτερο και καλύτερο

—— maikelong

Είμαι Online Chat Now
επιχείρηση Νέα
Πλαστική στίλβωση φορμών φορμών πλαστική
τα τελευταία νέα της εταιρείας για Πλαστική στίλβωση φορμών φορμών πλαστική

Πλαστική στίλβωση φορμών φορμών πλαστική

Η πλαστική στίλβωση φορμών, οι αυτήν την περίοδο συνήθως χρησιμοποιημένες μέθοδοι στίλβωσης είναι η ακόλουθη.

Μηχανική στίλβωση:

Η μηχανική στίλβωση είναι μια μέθοδος στίλβωσης που αφαιρεί τα γυαλισμένα κυρτά μέρη από την κοπή και την πλαστική παραμόρφωση της επιφάνειας του υλικού για να λάβει μια ομαλή επιφάνεια. Γενικά, λουρίδες ακονών, ρόδες μαλλιού, γυαλόχαρτο, κ.λπ. χρησιμοποιείται. Χρησιμοποιώντας τα βοηθητικά εργαλεία όπως οι περιστροφικές πλάκες, η πολύ λεπτές λείανση και οι μέθοδοι στίλβωσης μπορούν να χρησιμοποιηθούν για εκείνους με τις υψηλές ποιοτικές απαιτήσεις επιφάνειας. Η εξαιρετικά-ακρίβεια που αλέθει και που γυαλίζει είναι ένα ειδικό λειαντικό εργαλείο, που πιέζεται στην επιφάνεια του κομματιού προς κατεργασία που επεξεργάζεται στη μηχανή στο αλέθοντας και γυαλίζοντας υγρό που περιέχει το λειαντικό, και περιστρέφεται με υψηλή ταχύτητα.

Χημική ουσία που γυαλίζει:

Η χημική στίλβωση πρόκειται να επιτρέψει στα μικροσκοπικά προεξέχοντα μέρη του υλικού για να διαλύσει κατά προτίμηση πέρα από τα κοίλα μέρη στο χημικό μέσο, με αυτόν τον τρόπο λαμβάνοντας μια ομαλή επιφάνεια. Το κύριο πλεονέκτημα αυτής της μεθόδου είναι ότι δεν απαιτεί το σύνθετο εξοπλισμό, μπορεί να γυαλίσει τα κομμάτια προς κατεργασία με τις σύνθετες μορφές, και μπορεί να γυαλίσει πολλά κομμάτια προς κατεργασία συγχρόνως, με την υψηλή αποδοτικότητα.

Ηλεκτρολυτική στίλβωση:

Η βασική αρχή της ηλεκτρολυτικής στίλβωσης είναι η ίδια με αυτήν της χημικής στίλβωσης, δηλ., με επιλεκτικά να διαλύσει τις μικροσκοπικές προεξοχές στην επιφάνεια του υλικού για να καταστήσει την επιφάνεια ομαλή. Έναντι της χημικής στίλβωσης, η επιρροή της αντίδρασης καθόδων μπορεί να αποβληθεί, και η επίδραση είναι καλύτερη.

Υπερηχητική στίλβωση:

Το κομμάτι προς κατεργασία τοποθετείται στη λειαντική αναστολή και τοποθετείται στον υπερηχητικό τομέα μαζί, και το λειαντικό αλέθεται και γυαλίζεται στην επιφάνεια του κομματιού προς κατεργασία από την ταλάντωση του υπερηχητικού κύματος. Η μακροσκοπική δύναμη της υπερηχητικής επεξεργασίας είναι μικρή, και δεν θα προκαλέσει την παραμόρφωση του κομματιού προς κατεργασία, αλλά είναι δύσκολο να γίνει και να εγκατασταθεί η σχεδίαση. Η υπερηχητική κατεργασία μπορεί να συνδυαστεί με τις χημικές ή ηλεκτροχημικές μεθόδους. Βάσει της διάβρωσης και της ηλεκτρόλυσης λύσης, η υπερηχητική δόνηση εφαρμόζεται για να ανακατώσει τη λύση, έτσι ώστε τα διαλυμένα προϊόντα στην επιφάνεια του κομματιού προς κατεργασία αποσυνδέονται, και η διάβρωση ή ο ηλεκτρολύτης κοντά στην επιφάνεια είναι ομοιόμορφη η δημιουργία κοιλότητας των υπερηχητικών κυμάτων στο υγρό μπορεί επίσης να εμποδίσει τη διαδικασία διάβρωσης, η οποία είναι συμβάλλουσα να λαμπρύνει επιφάνειας.

Ρευστό γυαλίζοντας ρευστό που γυαλίζει:

Ο σκοπός επιτυγχάνεται με τον καθαρισμό της επιφάνειας κομμάτι προς κατεργασία από το μεγάλο ρέοντας υγρό και τα λειαντικά μόρια που φέρνει. Οι συνήθως χρησιμοποιημένες μέθοδοι είναι: η επεξεργαμένος, υδροδυναμική λείανση επεξεργαμένος στη μηχανή, υγρών αεριωθούμενων αεροπλάνων λειαντικών αεριωθούμενων αεροπλάνων, υδροδυναμική λείανση κ.λπ. οδηγείται από την υδραυλική πίεση, έτσι ώστε το υγρό μέσο που φέρνει τα λειαντικά μόρια ρέει reciprocatingly πέρα από την επιφάνεια του κομματιού προς κατεργασία με υψηλή ταχύτητα. Το μέσο αποτελείται κυρίως από τις ειδικές ενώσεις (συνήθως σώμα-όπως ουσίες) με καλό flowability διά τη χαμηλότερη πίεση και αναμιγνύεται με τα λειαντικά, και τα λειαντικά μπορούν να είναι σκόνη καρβιδίου του πυριτίου.

Μαγνητική λείανση και στίλβωση:

Η μαγνητική λείανση και η στίλβωση πρόκειται να χρησιμοποιήσουν τα μαγνητικά λειαντικά για να διαμορφώσουν τις λειαντικές βούρτσες στο πλαίσιο της δράσης ενός μαγνητικού πεδίου για να αλεστούν τα κομμάτια προς κατεργασία. Αυτή η μέθοδος έχει την υψηλή αποδοτικότητα επεξεργασίας, καλή ποιότητα, εύκολος έλεγχος των όρων επεξεργασίας, και των καλών συνθηκών εργασίας.

Χρόνος μπαρ : 2022-08-26 15:58:03 >> κατάλογος ειδήσεων
Στοιχεία επικοινωνίας
Dongguan Yisen Precision Mould Co.,Ltd.

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Mr. Tang

Τηλ.:: +8613825769150

Φαξ: 86-138-2576-9150

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)